Bogtman, R.W. ; G.J. Adolfse e.a. - Glans der Goudse glazen. Co

Schrijver:
Titel: Glans der Goudse glazen. Conservering 1981-1989. Een geschiedenis van behoud en beheer.
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Fonds Goudse Glazen, Gouda - Uitg. in samenw. met de Rijksdienst voor de Monumentenzorg.
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 1990, 140 blz. Met foto's en tekeningen.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek beschrijft de restauratie van de gebrandschilderde ramen in de Grote of St. Janskerk in Gouda. Deze gebrandschilderde ramen stammen uit 1572 en zijn van grote cultuur-historische waarde. De restauratie is wetenschappelijk verantwoord en volledig gedocumenteerd. Dit bijna wetenschappelijke boek is geschreven door acht specialistische schrijvers en gaat achtereenvolgens over: vervaardiging, bedreiging, behoud, vorige restauraties, conservering, documentatie, gedetailleerde beschrijving en opsomming. Een verklarende woordenlijst vergemakkelijkt het lezen. Uit de stijl van schrijven blijkt de enorme liefde en zorg, waarmee gewerkt is. Op vrijwel elke bladzijde staan één of meer schitterende kleurenfoto's.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.