Sant, Mien van 't - Liefde kent de weg terug

Schrijver:
Titel: Liefde kent de weg terug
ISBN: 9021036061
Taal: Nederlands
Uitgever: Zomer & Keuning - Ede, 1983
Bijzonderheden: Gebonden, 357 bladzijden
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dubbelroman, bevat de volgende boeken: Vlinder met geschroeide vleugels en Een voor het verlies.

Omslagtekening: Kothuis Art-team.

Stofomslag beschadigd en gekreukt, boek in goede staat.

Vlinder met geschroeide vleugels
Een ontroerend verhaal over Brigit die, als zij achttien is, in verzet komt tegen haar behoudende ouders. De toekomst is voor haar al netjes uitgestippeld: ze moet onderwijzeres worden, liefst in haar geboortedorp, en trouwen met de zoon van de dominee . . .
Maar ze voelt daar zelf helemaal niets voor! Ze levert een moedig gevecht om haar vrijheid, volgt een cursus privé-secretaresse en vindt ten slotte een kantoorbaan ergens ver van huis, in Noord-Holland.
Langz aam maar zeker vormt ze zich om tot een modern stadsmeisje. Ze gaat samenwonen met een vriend, een charmante, wereldwijze student maar . . . vergist zich in hem! Verspeelt zij voorgoed haar geluk of krijgt ze een nieuwe kans in het leven?

Een voor het verlies
Jan en Mary Koster zijn gelukkig getrouwd en eigenlijk gaat alles precies zoals ze zich bij hun huwelijk hadden voorgesteld. Ze hebben twee schattige kinderen, een mooi huis en zonnige toekomstverwachtingen.
Maar dan ineens verschijnen er onweerswolkjes aan de tot dan zo strakblauwe huwelijkshemel. Want Mary krijgt een miskraam en daarna nog een. Twee aangrijpende gebeurtenissen die haar ertoe brengen zich tijdens een verblijf van haar man in het buitenland te laten steriliseren. Jan weet echter van niets en bij zijn terugkeer durft Mary het hem niet te vertellen. Zo leeft ze met een levensgroot geheim aan de zijde van haar man.
Een dramatische gebeurtenis, waarbij een van hun kinderen o mkomt, dwingt haar ten slotte tot een bekentenis. Een biecht die verstrekkende gevolgen heeft voor het gezin Koster, maar ook voor een kind dat ergens anders leeft. Een kind dat Jan nooit heeft kunnen vergeten . . .
Verder lezen

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sant, Mien van 't - Liefde kent de weg terug

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesluis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Leesluis
    Kamer van Koophandel nummer: 74918257
    NL860073166B01
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.