PETERSEN, J.W. VAN - Van rollende rad`ren en dampend gespan - O

Schrijver:
Titel: Van rollende rad`ren en dampend gespan - Over de geschiedenis van het weg- en railverkeer in De Liemers en de Oude-IJsselstreek.
ISBN: 9789078202981
Taal: Nederlands
Uitgever: Fagus - gebonden in 2 banden
Bijzonderheden: 2012 eerste druk 1256 blz. NIEUW
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over de geschiedenis van het weg- en railverkeer in de 19de eeuw in de Liemers en de Oude-IJsselstreek.
Deze 1256 pagina?s tellende studie is het resultaat van jarenlang archiefonderzoek en behandelt de geschiedenis van het wegverkeer in een groot deel van Oost-Gelderland (en daarbuiten) in de periode 1795-1900. De publicatie kan beschouwd worden als een vervolg op het in 2002 door de schrijver uitgebrachte standaardwerk Reizen is Tol Betalen, waarin de verkeersgeschiedenis in het gebied van Rijn en IJssel tot 1795 wordt beschreven. Met nadruk zij er op gewezen dat "VAN ROLLENDE RAD`REN" een geheel op zichzelf staand boek is, waarvan de gebruiker niet noodzakelijkerwijs eerst "Reizen is Tol Betalen" moet hebben gelezen.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.79 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

PETERSEN, J.W. VAN - Van rollende rad`ren en dampend gespan - Over de geschiedenis van het weg- en railverkeer in De Liemers en de Oude-IJsselstreek.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.