Allende, I. - Eva Luna

Schrijver:
Titel: Eva Luna
ISBN: 9789028418592
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek
Bijzonderheden: 2000, Ingebonden, 305 pp, paperback goede staat
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het bizarre en fantastische leven van Eva Luna voert de lezer mee naar de exotische wereld van Zuid-Amerika. Isabel Allende vertelt over dat leven in een stijl die even krachtig en bloemrijk is als het landschap van regenwouden, ruige bergen en dorre woestijnen. Een typisch Isabel Allende-verhaal waarin werkelijkheid en verbeelding naadloos in elkaar overgaan.
Verder lezen

Niki Bookshop uit Goes

Logo Niki Bookshop

Bij bestelling vanaf 3 boeken is het goedkoopste boek gratis. Gratis bezorging in Goes voor bestellingen vanaf 10 euro. Heeft u vragen over de staat van het boek of over de verzendkosten stuurt u dan eerst even een berichtje.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Allende, I. - Eva Luna

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Niki Bookshop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Niki Bookshop
  • Na uw bestelling ontvangen u en Niki Bookshop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Niki Bookshop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Niki Bookshop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.