Cangini, C - Duiken in de Maldiven

Schrijver:
Titel: Duiken in de Maldiven
ISBN: 9789062489572
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid boekprodukties 1998 9789062489572
Bijzonderheden: geb. paperback 168 pp. als nieuw
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Korte beschrijving van drie duikcruises rond/in de Malediven, gevolgd door een selectie van 28 duikplaatsen verdeeld over zeven atollen. De opbouw is volgens een vast stramien, eerst een korte beschrijving van accommodaties, dan de per atol geselecteerde duiken. Per duik een indruk van de fauna, grotten en wrakken, en tips voor het maken van foto's. De paginagrote 3D tekeningen van duikroutes kunnen helpen een duik te plannen. Terecht aandacht voor veilig, milieubewust duiken. Ca. 350 mooie, maar wat klein afgedrukte kleurenfoto's. Tot slot registers van accommodaties, cruiseboten, scheepswrakken en locaties/producten die onder de natuurbescherming vallen. Er is geen overlap met Kurt Amsler's 'Duikgids van de Malediven' (a.i. 95-39-002-2). Vertaalster wist weinig van biologie en maakte verschillende keren de verkeerde keuze uit de mogelijkheden in het woordenboek. Enthousiasmerend voor een duikvakantie in dit populaire duikgebied.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cangini, C - Duiken in de Maldiven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.