AAA div. auteurs - '40-'45 Toen & Nu, div. nummers zie beschri

Schrijver:
Titel: '40-'45 Toen & Nu, div. nummers zie beschrijving
Taal: Nederlands
Uitgever: SI magazines
Bijzonderheden: tijdschriften in nw.staat, 56 pgs elk, rijk geïll, vz kosten NL vanaf €3,-
Beschikbaar: 26 exemplaren
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
-- alle 27 nrs samen voor € 79,50 incl. vz.kn.
- losse index nr. 1-100 beschikbaar, gratis bij aanschaf meerdere nrs.....

6. De V-WAPENS
De Fi-103 - de V1. De lanceerinrichtingen - Het Ski type. Gemodificeerde lanceerinrichtingen. Lonen onder vuur. De V-1 bunkerlanceerinrichtingen. De A4 raket. De V2. Mobiele lanceerinrichtingen. De V3. De V4. Kapitein Douglas Fairbanks. Wrakkenberging: Een Heinkel He 111E in Noorwegen.

9. OBERSALZBERG (uitverkocht)
Hitlers adelaarsnest. De bezoekers van Hitler. De villa van Göring. De 101e Luchtlandingsdivisie grijpt er net naast! De derde infanteriedivisie neem Berchtesgaden. De telefooncentrale. De bezetting. Obersalzberg nu. De “Vermeer” van Göring. Ltd. John F. Kennedy. Oorlogsfilms: De PT-109. Hitler in Landsberg.

16. REMAGEN: DE RIJN OVER
De Ludendorffspoorbrug. Generaal Patton steelt de show. Operatie Plunder. Winston Churchill bezoekt de Rijn. De 4e oversteek. Het zevende leger bij Worms. De “hattrick” van Patton. De Gaulle. Oorlogsfilm: De brug bij Remagen. Wrakkenberging: De Zweedse Hampden. De CDL-tanks uit Kasteel Lowther.

19. HITLER’S HOOFDKWARTIEREN
De speciale trein van Adolf Hitler. Felsennest, Wolfsschlucht, Tannenberg, Frülingssturm. Mönichkirchen. Wolfsschanze. De moordaanslag 20 juli 1944. Adlerhorst. Het lot van de Führersonderzug.

20. DE DOOD VAN GENERAAL SIKORSKI
De reddingspoging en de berging. De begrafenis. De controverse. De laatste reis. Luitenant-generaal Mosje Dajan. Preservering: Monty’s caravans uit de oorlog. Vliegveldaanleg in Nederland. Restauratie: Een Panther op de schroothoop.

23. CORREGIDOR
Corregidor ter eeuwige herinnering. Het eiland Caballo. El Fraile. MacArthur. Het luchtvaartmuseum van het Amerikaanse Korps Mariniers. Wrakkenberging: Tank in Duinkerken. Gebeurtenissen uit de Slag om Engeland.

25. DE LADY BE GOOD
Een rondgang door 25 nummers Toen & Nu. De Lady be good: Vlucht 109. Een zestien jaar durend mysterie. Het zoeken begint. De woestijn geeft haar geheim prijs. Preservering: De restauratie van een tankdestroyer.

28. OPERATIE JERICHO
De aanval op Amiens. De vliegers. De verzetsbeweging. De aanval. Het verhaal van de verdwenen Duitse bommenwerper “Weserübung”. Neergeschoten. De strijd om te overleven. Ontdekt. Het vergeten vliegtuig. Bezoek aan het wrak. Conservering. De Duitse bemanning en de Britse bemanning. De reünie. De plaats van het ongeluk. Noors PS. Wrakkenberging in de Stille Oceaan. Kawanishi Shiden-Kai. Turncoat 109. Luchtaanval op Broome. De ondergang van de Prinz-Eugen.

29. HET KANAALGESCHUT (2x beschikbaar)
Het lange afstandgeschut aan de Kanaalkust. Het zware geschut in Kent. Het Nauw van Calais.

32. OPERATIE AMBASSADOR
De Kanaaleilanden. Wrakkenberging: Een Spitfire in Calais. Ascension. Misdaad in W.O. II De terechtstelling van Eddie Slovik. De Noorse Northrops. Preservering: Het Belgische Tankmuseum.

55. U.BOOT BASES IN FRANKRIJK
Bases aan de Atlantische kust. De duikbootdokken. De constructie der “bunkerdokken”. Lorient. De “Dom”-bunkers en de Scorffbunker. Keroman I en II. La Palice. St. Nazaire, Bordeaux, Brest. Aanvallen van de RAF op Brest. Een Spitfire bij Dungenes.

60. DE MAGINOTLINIE Een mislukking? Fortificaties. De Maginotlinie in de oorlog. La Ferté. Fermont. Immerhof. Zeiterholz. Hackenberg. Bambesch. Simserhof. Schoenenbourg. Kazemat Esch. Kazemat Marckolsheim Zuid. Het gedenkteken bij Marckholsheim. Het lot van een Whitley. Wrakkenberging: De opgraving van een Humber. Terugkeer naar de Berghof.

78. PELELIU Preservering: Spoorweggeschut bij Calais/28 cm Kanone 5 (Eisenbahn).

83: Bloedbad Kalavryta (GR), Tragedie HMS Dasher, Wrakkenberging U534, tankaanvallen Lotharingen, Panther tank in Parroy

90: De eerste schoten WO1, Slag om Leros (Gr), Bloedbad Kefalonia, Oefenterrein Sennybridge, Misdaad in WO2: Amerikaanse executies

91: Raid op Hammelburg 50jr later, Het Ostfront: Smolensk, Misdaad in WO@: Muiterij Cocoseilanden

96: VERKOCHT Conferenties Quebec, Medal Of Honour 50 jaar later, Arnhem: wrakkenonderzoek David Lord/ Victoria Cross, Pacific: kanonnen van Viti Levu, de dood van Orde Wingate

97. DE SLAG IN DE ALPEN De berging van Dambusters. Wizernes open voor het publiek. HMS Collingwood. De Spitfire bij Maldegem.

109 Raid op Vaagsö, Canadese onbekende soldaat, New Zealand Division, Bora Bora WO2 in het paradijs

111 DE MASSAMOORD BIJ GARDELEGEN
De vernieling van de Hamburgse U-boot bunkers. De tragedie van de Marie Georgette. Brandweerlieden herdacht.

114. GEHEIME WAPENS: V3 EN V4
De slag om Cecina. Rubensdörffer en de raid op Croydon. Wrakkenberging: graven in de Letse dodenvallei. Groot-Brittannië: lafheid in de strijd.

122. NOVEMBEROFFENSIEF NAAR DE RIJN
Novemberoffensief aan de Rijn. Wrakkenberging: berging van een Arnhemse Sterling. Oorlogsgraven: opsporing van vermiste Amerikanen. De Tigers van Massa Lombarda. Behoud: Canadezen keren terug naar Kent.

128 DE DUITSE REGERING IN FLENSBURG
De zelfmoord van General Kinzel Op zoek naar mijn vader Het Amerikaanse nationale D-Day gedenkteken Oorlogsfilm: Der Untergang.

133. DE LUCHTOORLOG OM RABAUL
Het wrak van een Aichi D3A 'Val'. Oorlogsfilm 'They were not divided'. Rückmarsch.

147 De slag om Cherbourg
Wrakken: de Japanse tanks van Bougainville. Engeland: Het Women’s Land Army. Hier gebeurde het: De zaak van Pilot Officer John Benzie.

151 De eerste bemande raketlancering
De Birchington mijn. Het Amerikaanse 'Rosie the Riveter' gedenkteken. Duitse oorlogsgraven in Engeland. HMS gevangenis Pentonville in oorlogstijd. Het Empire Air Training Scheme in Canada.
Verder lezen

DRG uit Velp

zakelijk

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,
NU 10-20% KORTING OP ALLE OSPREY SOFTCOVER BOEKJES!!!!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

AAA div. auteurs - '40-'45 Toen & Nu, div. nummers zie beschrijving AAA div. auteurs - '40-'45 Toen & Nu, div. nummers zie beschrijving AAA div. auteurs - '40-'45 Toen & Nu, div. nummers zie beschrijving AAA div. auteurs - '40-'45 Toen & Nu, div. nummers zie beschrijving

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DRG
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  WK COMM/ DRG
  Kamer van Koophandel nummer: 09178535

  www.fliegerhorstdeelen.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DRG kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.