Simmons, Mary Kay - Elke liefde heeft zijn prijs

Schrijver:
Titel: Elke liefde heeft zijn prijs
ISBN: 9022952649
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna & Zoon Utrecht/Aartselaar
Bijzonderheden: 1978
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 1,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zonder dat zij er zich van bewust was had Sir Betram Rowland het huwelijk van zijn dochter Caroline beraamd. Haar huwelijk met Joshua Welles leverde hem namelijk een goede beheerder op voor zijn overzeese plantages.

In haar eerste huwelijksnacht moet de adembenemend mooie, maar onervaren Caroline erkennen dat de liefde blijkbaar slechts voor mannen is weggelegd. Ook in de daarop volgende nachten doet zij dezelfde bittere teleurstelling op.

Hun reis naar Virginia wordt wreed verstoord door een piratenschip en Caroline wordt de persoonlijke buit van kapitein Domino. Maar juist om haar breekt er onder de zeerovers een opstand uit. Zij weet zich gered door de man die haar gevangen houdt en tezamen stranden zij op een verlaten eiland in het Caribisch gebied.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Simmons, Mary Kay - Elke liefde heeft zijn prijs

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vijolas Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vijolas Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vijolas Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vijolas Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vijolas Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.