Bourdain, A. - De uitsmijter

Schrijver:
Titel: De uitsmijter
ISBN: 9789041407375
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo 2003 9789041407375
Bijzonderheden: paperback 128 pp. 9789041407375
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Na vijf jaar gevangenis werkt Bobby Gold als uitsmijter bij de nachtclub van maffiabaas Eddie Fish, voor wie hij overdag werkt als bottenbreker. Ieder die zijn schulden niet betaalt, krijgt Bobby op zijn nek. Bobby is goed in zijn werk en is daar trots op. Maar dan begint Eddie Fish tekenen van verval te vertonen als hij steeds vaker onder invloed van drank en drugs raakt. Bobby hoort ook van een agent dat het Eddie Fish was die hem er heeft bijgelapt. Bij wie ligt zijn loyaliteit, bij Fish of bij Tommy, de opkomende baas. Volgens maffiaprincipes zou hij Fish nu moeten vermoorden, maar het wordt gecompliceerd als hij verliefd wordt op de kokkin van de nachtclub. Dan staat De uitsmijter het principe van overleven boven de misdaadcode. Met Bobby Gold heeft de schrijver een schitterend personage geschapen, een wrede boef maar eigenlijk geen kwaaie vent, voor wie het geweld dat hij uitoefent nu eenmaal onderdeel van het vak is. Wrange humor, scherpe dialogen, scherp geobserveerde personages en een ondergeschikte intrige. Een beeld van een misdadiger dat aan het denken zet.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bourdain, A. - De uitsmijter

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.