Speelman, Ewout .. Ontwerp omslag Reint de Jonge - Als het geti

Schrijver:
Titel: Als het getij keert
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgave van : Lekturama, Rotterdam
Bijzonderheden: Net boek hardekaft 208 pagina's 22x15 formaat
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoofdfiguren in dit boek zijn Volkert Nobel, die met zijn broers Freek en Gert het vaderlijke erfdeel, een groot gemengd bedrijf, beheert en Akke Manneveld, dochter van wijlen Arie Manneveld.

Akke heeft van haar vader haar levensdrift en de liefde voor de natuur en de dieren geërfd. Akke is na de dood van haar vader, die na een marktdag verdronk, als huishoudster geworden bij een zeer oude man, Dirk Kaan. Volkert ,de nog enige vrijgezel van de broers, woont samen met Ma Paalberg, een oud 'familiestuk' die het huishouden allang niet meer aankan. Volkert heeft de zuinige aard van zijn broers, maar kan niet tegen hen op, en zeker niet tegen hun heerszuchtige trotse vrouwen Bregt en Griet, beiden dochters van welvarende landbouwers.

Dirk en Ma paalman overlijden kort na elkaar en Akke Manneveld trekt als huishoudster in bij Volkert, met wie ze spoedig daarna trouwt. Voor de broers van Volkert, maar vooral voor de vrouwen, betekent dit een oorlogsverklaring, omdat het Akke (die zelf niets meebrengt) naar hun mening slechts om geld te doen is. Geen middel laten zij onbeproefd om een scheuring teweeg te brengen.

Voor Volkert en Akke breekt een moeilijke tijd aan, die hen echter steeds dichter bij elkaar brengt. Het is deze verbondenheid die hen uiteindelijk doet
zegevieren ..
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Speelman, Ewout .. Ontwerp omslag Reint de Jonge - Als het getij keert

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.