Berge, A. van den - Gesprekskunst voor professionals - doelgeri

Schrijver:
Titel: Gesprekskunst voor professionals - doelgericht bijsturen in lastige gesprekken met klanten
ISBN: 9789052615141
Taal: Nederlands
Uitgever: Sdu Uitgevers 2005 9789052615141
Bijzonderheden: Gebonden hardcover met omslag 96pp in prima staat
Prijs: € 8,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
In hun dagelijks contact met klanten lopen professionals regelmatig aan tegen lastige gesprekken. Gesprekken die met de beste wil van de wereld niet productief te noemen zijn. Met als gevolg een onbevredigd gevoel, halfhartige afspraken of zelfs een deuk in de relatie. Waarom verlopen gesprekken met klanten soms zo moeizaam? En hoe kun je zo'n gesprek tóch met resultaat afsluiten? Dat zijn de vragen die in dit boek centraal staan. Het gedachtegoed van de Amerikaanse hoogleraar Argyris, die veel onderzoek deed naar defensieve patronen in zakelijke relaties, speelt daarbij een belangrijke rol.

Gesprekskunst voor professionals laat zien dat we vaak verkeerd reageren op lastige gesprekken:
• We zijn teveel op ons eigen ongenoegen gericht en gaan daardoor anderen makkelijk verwijten maken.
• We houden dingen voor vanzelfsprekend, terwijl ze dat niet zijn.
• We blijven vasthouden aan wat we vinden, ook al blijkt dat dit niet logisch is.
• We laten ons meeslepen door emoties.

Aan de hand van vele voorbeelden leer je eerst hoe je deze valkuilen kunt herkennen. Vervolgens wordt stap voor stap uitgelegd hoe je in dergelijke situaties kunt bijsturen, en zo tóch tot een productief gesprek kunt komen.

Marketing Essenties voor Professionals
Gesprekskunst voor professionals is een boek in de serie Marketing Essenties voor Professionals. Deze serie is bedoeld voor professionals die meer uit hun vak willen halen door hun markt- en klantgerichtheid te vergroten. De thema's worden in kort bestek in hun essentie neergezet en zijn direct toe te passen in de eigen praktijk. Eerder verschenen in deze serie Acquireren is (n)iets voor mij, Personal branding en Persoonlijke kracht in acquisitiegesprekken.
Recensie(s)
In de dienstverlening geldt dat 'professionals' goed moeten communiceren met hun omgeving. Een gesprek voeren, analyseren en verbeteren, zodat overdracht van de boodschap(pen) helder en duidelijk zijn voor iedere deelnemer, is de rode draad in dit boek. Dit proces is in het dagelijkse leven niet gemakkelijk en het is een ieder bekend dat uitkomsten van gesprekken onbevredigend kunnen zijn. Dit boek gaat aan de hand van talrijke voorbeelden hier nader op in en reikt voor verbeteringen een aantal oplossingen aan. Veel daarvan is bekend, maar het is wel weer eens nuttig ze op een rijtje te zien en zich te realiseren hoe gemakkelijk specifieke gespreksfouten zijn te maken. Helder geschreven, soms wat langdradig. Veel herkenbare (praktijk)voorbeelden. Geschikt voor een breed publiek dat zakelijk veel moet communiceren.

A.J.R. Bruins
Toon meer
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berge, A. van den - Gesprekskunst voor professionals - doelgericht bijsturen in lastige gesprekken met klanten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Hasselman
    Kamer van Koophandel nummer: 51639181
    NL139540805B02
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.