Böttger, Armin - AAA Im Panzer, ich habe überlebt - biografie

Schrijver:
Titel: AAA Im Panzer, ich habe überlebt - biografie Duitse tanksoldaat
Taal: Duits
Uitgever: Flechsig
Bijzonderheden: nw.ste herziene herdruk, hardcover , 17 x 24 cm, 350 pag. met 295 afb in zw.w. en 64 in kleur !! Vz.kn NL v.a. E 4,45
Beschikbaar: 98 exemplaren
Prijs: € 21,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Indrukwekkende en van unieke foto's voorziene autobiografie van een Duitse tanksoldaat (Funker op een Mk.IV tank) ) die vocht aan het Oostfront en daarbij zwaargewond raakte.
- Böttger fotografeerde veel tijdens de oorlog, ook (en dat is redelijk uniek) al in kleur!
- De belevenissen van zijn eenheid heeft hij apart beschreven in het boek 'Die 12.Schwadron Panzer-regiment 24 / 24 Panzer battalion im Einsatz 43-45, dat ook voorzien is van veel uniek fotomateriaal in zw.w en FC!!! Leverbaar voor Euro 17,95, Beide boeken samen Euro 34,95 (Vz. kn. NL Eur 5,95)
- levering uit voorraad!
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Böttger, Armin - AAA Im Panzer, ich habe überlebt - biografie Duitse tanksoldaat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.