Böttger, Armin ; Münch, Karlheinz - 12.Schwadron Panzerregime

Schrijver:
Titel: 12.Schwadron Panzerregiment 24 im Einsatz 1943-1945
Taal: Duits
Uitgever: Flechsig
Bijzonderheden: nw.staat, geb. hardcover met stofomslag, formaat 17x 24 cm, 160 pag, 120 afb zw.w en FC!! Verz.kn NL: 4,40 euro
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 17,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Belevenissen van een Duits tank squadron tijdens de 2e WO aan het Oostfront uit eerste hand beschreven en voorzien van vele door de auteurs gemaakte foto's, deels zelfs in kleur!!
Böttger schreef zijn persoonlijke belevenissen al eens op in het boek 'Im Panzer, ich habe überlebt'(Euro 19,95), deze beide boeken samen Eur 34,95 (Vz kn NL E 5,95)
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Böttger, Armin ; Münch, Karlheinz - 12.Schwadron Panzerregiment 24 im Einsatz 1943-1945

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.