boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ahern, Cecelia ( Vertaling: Danielle Alders ) - Kon je me maar

Schrijver:
Titel: Kon je me maar zien.
ISBN: 9789049999452
Taal: Nederlands
Uitgever: Truth & Dare -
Bijzonderheden: 2006 - Pb. Geillustreerd Gelamineerd Kaft - 333 blz - zilverpocket 456, 510 gram - 14 x 21.5 cm - 3 cm dik
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Van de auteur van de bestseller 'PS: Ik hou van je'.
Alles in het leven van de 34-jarige Elizabeth heeft een vaste plaats: van de espressokopjes in de keukenkast tot de stalen, monsters en verfpotten voor haar werk als binnenhuisarchitecte. Orde en precisie houden het leven onder controle en behoeden Elizabeth voor de hartepijn die ze in het verleden heeft gevoeld.
Enige stoorzender in Elizabeth's leven is haar twaalf jaar jongere zus Saoirse: een wervelwind die overal brokstukken achterlaat die Elizabeth vervolgens weer wanho­pig probeert op te ruimen. Tegen wil en dank neemt ze de zorg op zich voor Luke, de zesjarige zoon van Saoirse, haalt ze om de haverklap haar zus uit de problemen en hoort ze de klaagzangen van haar vader aan. Tussendoor probeert ze ook nog haar eigen bedrijf met perfectie te runnen. Een leven dat weinig ruimte laat voor misstappen, laat staan plezier...
Tot op een dag Ivan arriveert: een spontane, zorgeloze vreemdeling die onmiddel­lijk het hart van Luke wint, maar ook Elizabeth binnen no time weet te beroeren. Ivan zal Elizabeth's leven veranderen op een manier die ze nooit voor mogelijk had gehouden. Maar is Ivan wet wie hij zegt dat hij is? En is er een toekomst voor hen beiden?
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ahern, Cecelia ( Vertaling: Danielle Alders ) - Kon je me maar zien.