Suijlekom-Smit & Crone-Kraaijeveld - Het zieke kind, een zorg v

Schrijver:
Titel: Het zieke kind, een zorg voor huisarts en kinderarts
ISBN: 9789074494038
Taal: Nederlands
Uitgever: Erasmus Universiteit Rotterdam proefschrift 31 augustus 1994 + stellingen
Bijzonderheden: 256 pp, harde kaft, in goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Is er een reden tot zorg over de wijze waarop de medische zorg voor kinderen in het Nederlandse gezondheidszorgsysteem is verankerd? Ogenschijnlijk niet! Vrijwel nergens ter wereld zijn de cijfers die een maat vormen voor de gezondheidstoestand van kinderen gunstiger. Zou het toch nog beter kunnen2 De zorg voor het zieke kind is in ons land primair de taak van de huisarts, dit in tegenstelling tot de situatie in veel andere landen waar zowel de curatieve als de preventieve zorg veelal door de kinderarts wordt verleend. Specialistische zorg, ook die van de kinderarts, wordt gegeven na verwijzing en de preventieve zorg is in handen van de jeugdgezondheidszorg. Zijn er punten waarop de zorg door de huisarts te kort schiet, op welke wijze zou de kinderarts kunnen bijdragen aan een verbetering van de zorg en is de wisselwerking tussen de circuits waarin de zorg wordt verleend optimaal? Voor de afdelingen huisartsgeneeskunde en kindergeneeskunde van de Erasmus Universiteit Rotterdam was dit begin jaren tachtig een discussiepunt. In 1986 werden door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen gelden beschikbaar gesteld voor projecten, gericht op onderzoek dat een bijdrage levert aan de versterking van de extramurale gezondheidszorg. Uit het Vernieuwingsfonds Extramurale Vakken/Toponderzoek Eerstelijn werden gelden toegekend aan de afdelingen Huisartsgeneeskunde en Kindergeneeskunde van de Erasmus Universiteit Rotterdam om onderzoek te verrichten naar de samen~ werking tussen huisarts en kinderarts. De doelstelling van het onderzoek was na te gaan of er knelpunten zijn in de wiize waarop de zorg voor zieke kinderen door huisarts en kinderarts wordt gerealiseerd en op welke punten de samenwerking tussen huisarts en kinderarts niet optimaal is. Indien problemen gesignaleerd werden zou worden nagegaan of de werkwijze van en de interacties tussen huisarts en kinderarts door interventies verbeterd konden worden, er van uitgaande dat dit zou bijdragen tot de verbetering van de zorg voor het zieke kind.
Verder lezen

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Suijlekom-Smit & Crone-Kraaijeveld - Het zieke kind, een zorg voor huisarts en kinderarts

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenprinses

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenprinses
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekenprinses
    Kamer van Koophandel nummer: 74918257
    NL860073166B01
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenprinses een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenprinses vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenprinses kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.