Diversen - Reis om de wereld in 80 verhalen / druk 2

Schrijver:
Titel: Reis om de wereld in 80 verhalen / druk 2
ISBN: 9789057131318
Taal: Nederlands
Uitgever: Ooievaar, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1997, 2e druk
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wie leest is een reiziger. De lezer ontdekt niet alleen zichzelf, maar ook de wereld. In Reis om de wereld in 8O verhalen trekt u over alle continenten, waar beroemde schrijvers uit vele landen u een verhaal vertellen: van Polen naar India, van Canada via Italië naar Tsjechië, door Rusland naar Japan. De reizende lezer wordt deelgenoot van talloze eigenaardige gebeurtenissen en schokkende ervaringen, waarvan vele hem of haar vreemd en exotisch zullen voorkomen, maar nog meer verrassend herkenbaar zullen zijn.

Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diversen - Reis om de wereld in 80 verhalen / druk 2

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vijolas Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vijolas Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vijolas Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vijolas Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vijolas Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.