Bakker-Engelsman, N (tekst); Willemsen, Wil & Broekhuijsen, Tonie (sam

Schrijver:
Titel: ETIQUETTEBOEKJE 1987. Alle antwoorden op de meest gestelde vragen over etiquette
Taal: Nederlands
Uitgever: Libelle, 1987
Bijzonderheden: Brochure, geniet, 15x11cm, 48 pp, in goede staat
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wat wordt bedoeld met gelegenheidskleding, hoe dek je officieel de tafel en wat mag je in gezelschap niet doen? Vragen die met etiquette te maken hebben, worden de laatste jaren steeds vaker gesteld. Een heleboel mensen willen weer weten hoe het 'hoort', hoe zij zich in bepaalde situaties het beste kunnen gedragen, wat beleefd is en wat niet. Dit handige Libelleboekje komt daarom als geroepen. Alle antwoorden op de meest gestelde vragen over etiquette zijn erin opgenomen. Gebruikmakend van de etiquette-regels van nu, zoals die nu gelden, want ook de etiquette is met zijn tijd meegegaan. Een echt bewaarboekje dus om lang plezier van te hebben en steeds te raadplegen als u ergens over twijfelt.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bakker-Engelsman, N (tekst); Willemsen, Wil & Broekhuijsen, Tonie (samenstelling); Visser, Louis (illustratie) - ETIQUETTEBOEKJE 1987. Alle antwoorden op de meest gestelde vragen over etiquette

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Azucena Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Azucena Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Azucena Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Azucena Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Azucena Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.