Strous, J. - Energie in balans / yoga, lichaam, mudra, aanrakin

Schrijver:
Titel: Energie in balans / yoga, lichaam, mudra, aanraking, kleur, ademhaling, inzicht, chakra s, voeding, healing
ISBN: 9789062719402
Taal: Nederlands
Uitgever: Synthese Uitgeverij b.v.
Bijzonderheden: 2002, Ingebonden, 159 pp
Beschikbaar: 99 exemplaren
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
DIT IS EEN NIEUW BOEK
'Energie in balans' is een praktisch werkboek. Aan de hand van overzichtelijke series yoga-oefeningen en helende massages geeft Josepha Strous aanwijzingen en inzichten om onze energie bewuster te beleven en een gezond evenwicht te handhaven. Het boek bevat 17 series en meer dan 125 oefeningen vanuit diverse invalshoeken. De oefeningen worden verduidelijkt met foto's En, dit boek biedt meer: het wijst erop dat spirituele bewustwording gekoppeld is aan zelfkennis en het inzicht dat energetisch denken ons geeft. Openheid, observatie en onderscheidingsvermogen maken de energetische ruimte zichtbaar; de ruimte waarin we zijn, de ruimte die we zijn.
Verder lezen

yogaboeken uit Deventer

particulier

Logo yogaboeken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Strous, J. - Energie in balans / yoga, lichaam, mudra, aanraking, kleur, ademhaling, inzicht, chakra s, voeding, healing

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij yogaboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met yogaboeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en yogaboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van yogaboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • yogaboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.