Huijzer, Marlies - Ga mee naar buiten!... en ontdek de wereld o

Schrijver:
Titel: Ga mee naar buiten!... en ontdek de wereld om je heen
ISBN: 9789059594787
Taal: Nederlands
Uitgever: Fontaine uitgevers
Bijzonderheden: Nieuw, niet gelezen
Beschikbaar: 92 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Eekhoorns die over takken roetsjen, reeën die van bessen snoepen, rivierkreeften die met hun scharen zwaaien. Je ziet ze als je naar buiten gaat en goed om je heen kijkt. Al speurend valt in je eigen tuin, in de duinen, in het bos of op de hei heel veel te beleven. Je hoort merels zingen, meeuwen krijsen en spechten roffelen. Ook aan sporen in de sneeuw, haren aan het prikkeldraad en keutels in het bos zie je dat er veel dieren in een gebied leven.

En wat dacht je van bijzondere planten, paddenstoelen, stenen en schelpen? Die zijn net als dieren boeiend om te ontdekken, bekijken én te fotograferen. Dit boek laat zien hoe je dit het beste aanpakt.

Ontdek ook hoe leuk het is om zelf een natuurboek te maken van je eigen foto?s. Maak foto?s van landschappen, dieren en planten, net als de fotograaf van dit boek deed. De vele fototips die je in ieder hoofdstuk tegenkomt, helpen je op weg!

Marlies Huijzer en Martin Stevens zijn het liefst buiten in de natuur en kunnen daar veel over vertellen. Hun grootste hobby?s? Wandelen, reizen en kamperen.

Marlies werkt al jarenlang als leerkracht op een basisschool. Daarnaast schrijft ze lesboeken en informatieve boeken voor kinderen. Ze houdt van schilderen en fotograferen. Martin is fotograaf en heeft dertig jaar gewerkt bij Natuurmonumenten. Hij weet veel over landschappen, dieren en vooral planten. Meestal fotografeert hij in de natuur, maar hij maakt ook foto?s van steden, dorpen en interessante bouwwerken. Marlies en Martin leerden elkaar kennen bij de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie.
Verder lezen

Wolverlei Boeken

zakelijk

Wolverlei Boeken uit Kortenhoef

Logo Wolverlei Boeken

Wolverlei Boeken verkoopt eigen boeken en ansichtkaarten en gebruikte boeken uit eigen bezit. We maken ook gepersonaliseerde fotoboeken in opdracht. Vanaf 1 exemplaar. Verzendkosten vanaf 3,60 per zending in Nederland, België vanaf 8,50. Boven de 35 euro geen verzendkosten, België vanaf 40,-

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Huijzer, Marlies - Ga mee naar buiten!... en ontdek de wereld om je heen Huijzer, Marlies - Ga mee naar buiten!... en ontdek de wereld om je heen Huijzer, Marlies - Ga mee naar buiten!... en ontdek de wereld om je heen Huijzer, Marlies - Ga mee naar buiten!... en ontdek de wereld om je heen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wolverlei Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Wolverlei Boeken
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Wolverlei Tekst en Beeld
  Kamer van Koophandel nummer: 32067988
  NL808820266B01
  www.wildetuinplanten.com
 • Na uw bestelling ontvangen u en Wolverlei Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wolverlei Boeken vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Wolverlei Boeken kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.