Davies, Patricia M. - Hemiplegie. Een handleiding voor het beha

Schrijver:
Titel: Hemiplegie. Een handleiding voor het behandelen van de volwassen hemiplegiepatiënt.
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu Van Loghum, Houten
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1993, 320 blz. Met foto's, tekeningen en een index.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een goed doordacht en duidelijk van grote ervaring met hemiplegiepatienten (= halfzijdige verlamming als gevolg van bijv. een beroerte) sprekend boek, dat zeker zijn weg zal vinden naar de beroepsgroepen die zich met de verpleging, revalidering en verdere verzorging van deze patienten bezig houden. Vooral voor de fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten die zich verder willen gaan verdiepen in de neurological developmental therapy (NDT) is dit boek een goede wegwijzer. De hoofdstukken zijn op logische wijze verdeeld, er zijn vele duidelijke foto's en illustraties voorhanden en een literatuurlijst en een alfabetisch register completeren het geheel. De vertaling is correct en door iemand die zelf in de materie zowel theoretisch als praktisch goed is georienteerd, uitgevoerd. Dit verhoogt de leesbaarheid voor die geïnteresseerden, die b.v. als familielid van een patiënt zich op de hoogte willen stellen van de behandelmogelijkheden.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.