Gust van Brussel - AAAA Div. titels van Gust van Brussel voor 6

Schrijver:
Titel: AAAA Div. titels van Gust van Brussel voor 6€ per boek
Taal: Nederlands
Uitgever: De Graal en andere
Bijzonderheden: Prijsverlaging nav 9e sterfdag van de auteur. Diverse titels: De helm van Parsival, Het laatste fresco, Verlaten landschap, Vader van huwbare dochters dochters, de Sus diverse delen, Oud-Turnhoutse jaargetijden, Als de Paradijsvogel, Eén prijs.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gust van Brussel 90 jaar op zoek naar het innerlijk avontuur. Van de boeken vóór De Graal slechts een enkel deel beschikbaar.
Aanbieding als promotie voor het werk van Gust van Brussel (12 sept. 2014 90 jaar!) bij het verschijnen van de dichtbundel Het Onbereikbare Licht. Er worden o.a.een aantal boeken uit de nalatenschap van De Graal verkocht. De Sus dl 2, dl 3 en dl 4; De helm van Parsival; Het laatste fresco. Informeer naar andere titels Volledige opbrengst ter promotie van zijn werk.. Foto Meurs A.M.
Verder lezen

Wonderland uit Amsterdam

particulier

Logo Wonderland

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gust van Brussel - AAAA Div. titels van Gust van Brussel voor 6€ per boek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wonderland

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wonderland
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wonderland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wonderland vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wonderland kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.