Velpen, P. van der - Oog voor strategie van gesubsidieerde en g

Schrijver:
Titel: Oog voor strategie van gesubsidieerde en gepremieerde organisaties
ISBN: 9789031311378
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum 1994 9789031311378
Bijzonderheden: geb. paperback, 239 pp. in goede staat, schaars
Prijs: € 13,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Bij strategievorming binnen organisaties denkt men vaak aan organisaties in de marktsector. De auteur stelt (m.i. terecht) dat ook non-profitorganisaties strategisch management kunnen en moeten bedrijven. Gesubsidieerde instellingen werken in toenemende mate klantgericht en de overheid eist steeds vaker dat gesubsidieerde instellingen zorgvuldig, doelgericht en efficiënt met publieke middelen omspringen. In dit boek worden de gebruikelijke methodes behandeld: trends in omgeving, profilering, positionering, missie-formulering, sterkte/zwakte analyses etc. Het boek grijpt daarbij terug op klassieke boeken van Mintzberg, Porter en ook Ansoff. In die zin is het boek up-to-date en is het bestemd voor managers in de non-profit-sector. Het bevat talloze voorbeelden en aanreikingen voor handelen. Met literatuuropgave en notenapparaat
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Velpen, P. van der - Oog voor strategie van gesubsidieerde en gepremieerde organisaties

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.