Claassen, R. - Met eigen ogen / druk 1 / 750 jaar Haagse geschi

Schrijver:
Titel: Met eigen ogen / druk 1 / 750 jaar Haagse geschiedenis door jongeren verteld
ISBN: 9789073166271
Taal: Nederlands
Uitgever: Bureau Monumentenzorg
Bijzonderheden: groot(A-4)formaat gebonden/ 112 pp./1998/als nieuw
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1998 bestaat Den Haag 750 jaar. Voor de gemeente een reden om een boek voor de Haagse jeugd te laten maken waarin de geschiedenis van de stad wordt verteld. Aan de hand van een aantal jongeren worden we meegenomen naar belangrijke personen en gebeurtenissen als het begin van de hofstad, de reformatie, Johan de Witt, Vincent van Gogh en het bombardement op het Bezuidenhout. De historie van Den Haag staat voorop; als iets in de nationale geschiedenis ook een gebeuren van belang was, is dat meegenomen. Het patroon is steeds hetzelfde: een korte inleiding gevolgd door een ooggetuigenverslag van een jongere die bij een bepaalde zaak aanwezig of betrokken was. Vaak wordt er achteraf verteld, wat de spontaniteit van een belevend ik er enigszins uit haalt. Soms maken feiten of uitleg de actie wat droog. De illustraties zijn mooi en ondersteunen het verhaal. Vooral de groei van de stad wordt door fraai kaartmateriaal verduidelijkt. Duidelijke druk.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.