Frances Mayes - Het geheim van Swan

Schrijver:
Titel: Het geheim van Swan
ISBN: 9046140725
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden:
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Archeologe Ginger Mason werkt in Toscane, waar ze haar leven weer een beetje op de rails probeert te krijgen. Op een dag gaat de telefoon: ze moet halsoverkop naar haar geboortedorp Swan in Georgia, waar het lichaam van haar overleden moeder op mysterieuze wijze is opgegraven.
Samen met haar broer, die net buiten Swan een geïsoleerd bestaan leidt, komt ze erachter, dat haar moeder helemaal geen zelfmoord gepleegd heeft, zoals iedereen altijd geloofde. En dat is niet het enige geheim dat boven komt drijven; langzaam aan wordt zowel Ginger als haar broer geconfronteerd met een ongelooflijke waarheid over hun familie.
Het geheim van Swan is de eerste roman van Frances Mayes.
Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
Na 20 jaar wordt plotseling het lijk van Catherine Mason naast haar graf gevonden. Zij heeft destijds zelfmoord gepleegd. Haar dochter Ginger en zoon J.J. worden geconfronteerd met allerlei nare ervaringen uit die tijd. Er wordt echter ontdekt dat Catherine vermoord is en dit roept bij veel inwoners van Swan, een klein stadje in Georgia, allerlei herinneringen op. Langzamerhand wordt duidelijk dat Catherine een verborgen leven leidde, dat haar inmiddels zwaar demente man oorlogservaringen had waarover hij niet kon praten en dat er verschillende mensen in Swan zijn die zelf iets te verbergen hebben. Uiteindelijk wordt de moord niet opgelost, maar kan iedereen in vrede met zijn verleden verder leven. Een heel boeiend verhaal, sfeervol door de rake beschrijvingen van het landschap en de hitte in het zuiden van de VS. De oplossing is niet belangrijk, maar wel de ontdekkingen die mensen over zichzelf doen. Mooi, een aanrader. Paperback; kleine druk. De Amerikaanse schrijfster werd eerder bekend door romans die in Toscane spelen
-----------------------------
Het boek wordt eventueel opengeslagen per brievenbuspost verzonden om hogere verzendkosten te besparen. Uiteraard doe ik dit met een zo groot mogelijke zorgvuldigheid en alleen als het mogelijk is. Indien het boek te dik is en opengeslagen verzenden geen mogelijkheid is, wordt het boek als pakketpost verzonden.

Na het bestellen ontvangt u van een mailtje en houd ik u op de hoogte van de verzendgegevens
Heeft u nog vragen: stel ze gerust op: boekbezoek@gmail.com.
Ook indien u in meer boeken geïnteresseerd bent kunt u via dit mailadres contact met me opnemen.
Verder lezen

Boekbezoek

particulier

Boekbezoek uit Hoogvliet Rotterdam

Logo Boekbezoek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Frances Mayes - Het geheim van Swan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekbezoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekbezoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekbezoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekbezoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekbezoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.