Cazemier, C. / Letterie, M. / Eykman, K. Letterie, M. / Eykman, K.

Schrijver:
Titel: De brugklas door / onmisbaar voor alle (aanstaande) brugklassers!
ISBN: 9789021665771
Taal: Nederlands
Uitgever: Ploegsma, Uitgeverij
Bijzonderheden: In goede staat. 1 x gelezen en netjes bewaard. Hardcover. 129 pag's
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Na de zenuwen van de Cito-toets en een zomervakantie vol dromen en twijfels is het zover. Jesse, Vera en Isa gaan naar hun nieuwe school. Al snel worden er groepjes gevormd. Het is lastig om te weten wat je nog wel doet en wat absoluut niet meer kan. En al die nieuwe vakken... Jesse vindt Frans maar stom. Alle accentjes laat hij weg, want wat heeft het nou voor zin om die te leren? Een vette onvoldoende is het gevolg.
In de klas van Isa besluiten de meiden als surprise met sinterklaas allemaal een héél apart cadeautje voor de jongens te kopen. Vera maakt het winnende ontwerp voor een affiche voor de anti-rook campagne. En wordt dan betrapt met een sigaret...
Recensie(s)

Nieuwe bundel over Isa, Jesse en Vera, de drie brugklassers die eerder ook al de hoofdrol speelden in de boeken 'Naar de brugklas' en 'In de brugklas'*. In korte, vlot te lezen verhalen wordt beschreven hoe de hoofdpersonen de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs en hun jaar in de brugklas ervaren, waarbij enerzijds schoolzaken als de Cito-toets, roosters, proefwerken en huiswerk maken aan de orde komen en anderzijds ook dingen als schoolfeesten, spijbelen, verliefdheid, erbij willen horen en je draai vinden. Drie verschillende auteurs (Caja Cazemier, Karel Eykman en Martine Letterie) namen ieder een hoofdpersoon voor hun rekening; boven elk hoofdstuk staat aangegeven over wie van de drie kinderen het desbetreffende verhaal gaat. De verhalen volgen elkaar daarbij wel chronologisch op, maar zijn door hun redelijk afgeronde karakter eventueel ook los van elkaar te lezen. Achterin staat een overzichtje met enkele handige schoolgerelateerde websites. Eigentijds en herkenbaar boek voor (aanstaande) brugklassers vanaf ca. 11 jaar
Verder lezen

Boekbezoek

particulier

Boekbezoek uit Hoogvliet Rotterdam

Logo Boekbezoek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cazemier, C. / Letterie, M. / Eykman, K.  Letterie, M. / Eykman, K. - De brugklas door / onmisbaar voor alle (aanstaande) brugklassers!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekbezoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekbezoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekbezoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekbezoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekbezoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.