Kruijf, Johan de - Artsen zijn ook maar mensen. Hoe het verhaal

Schrijver:
Titel: Artsen zijn ook maar mensen. Hoe het verhaal van Joyce Rebecca de medische wereld verandert.
Taal: Nederlands
Uitgever: De Kruijf, Groningen (eigen beheer)
Bijzonderheden: Gebonden, 2012, 251 blz. Met foto's. Gesigneerd met opdracht door de schrijver.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Persoonlijk verslag van een vader over de hersenschade die zijn dochtertje bij de geboorte opliep door een fout in het ziekenhuis, en zijn strijd om erkenning en schadevergoeding, waarbij hij suggesties doet ter voorkoming van dergelijke calamiteiten.

Joyce's moeder wordt tijdens de zwangerschap opgenomen in het ziekenhuis, waar Joyce te vroeg wordt geboren. Bij het inbrengen van een buisje in haar neus worden haar hersenen beschadigd. Joyce's vader beschrijft het verdriet en de boosheid die volgen. Er volgen een lange rij van dokters en behandelingen, spanningen thuis en onduidelijkheid over de toedracht. Na een slopende, jarenlange procedure blijkt uiteindelijk het ziekenhuis aansprakelijk en volgt schadevergoeding. Dit boek gaat meer over het proces, emotioneel en juridisch, dan over de uitkomst. En vooral ook over preventie: hoe kon het gebeuren en hoe is dat te voorkomen? Diverse deskundigen komen aan het woord. De conclusie: meer openheid, meer teamwerk, meer oog voor risico's op organisatieniveau.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kruijf, Johan de - Artsen zijn ook maar mensen. Hoe het verhaal van Joyce Rebecca de medische wereld verandert.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.