C. Valk (samenst.) - Valk, C. (samenst.)-Ds. J.P. Paauwe, zijn

Schrijver:
Titel: Valk, C. (samenst.)-Ds. J.P. Paauwe, zijn leven en prediking (nieuw)
ISBN: 9789072048219
Uitgever:
Bijzonderheden: Ds. J.P. Paauwe, zijn leven en prediking, samengesteld door C. Valk biedt een volledige en goed gedocumenteerde biografie van ds. J.P. Paauwe (1872-1956). De geschiedenis van de schorsing en afzetting in 1914, de zogenaamde Bennekomse zaak, is ui...
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Ds. J.P. Paauwe, zijn leven en prediking, samengesteld door C. Valk biedt een volledige en goed gedocumenteerde biografie van ds. J.P. Paauwe (1872-1956).
De geschiedenis van de schorsing en afzetting in 1914, de zogenaamde Bennekomse zaak, is uitgebreid beschreven, mede op basis van niet eerder gepubliceerd archiefmateriaal. Na een levensbeschrijving volgen gedeelten uit zijn preken, gerangschikt rond twaalf thema's.
Het boek sluit af met een aantal bijlagen, waaronder alle kerkelijke uitspraken rondom de Bennekomse zaak. Vele noten en een register van persoonsnamen maken het boek compleet.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C. Valk (samenst.) - Valk, C. (samenst.)-Ds. J.P. Paauwe, zijn leven en prediking (nieuw)