Zuilen, A.J. van - Gids voor Australie en Nieuw-Zeeland

Schrijver:
Titel: Gids voor Australie en Nieuw-Zeeland
ISBN: 9789025728281
Taal: Nederlands
Uitgever: Gottmer
Bijzonderheden: 1997, 3e dr., 430 pp., paperback. NIEUWSTAAT
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Absolute nieuwstaat.

Australië, het kleinste werelddeel, ligt geheel binnen het zuidelijk halfrond. Het is het enige werelddeel dat slechts door één natie bevolkt wordt. Australië is geheel omringd door zeeën en oceanen, waaronder de Indische Oceaan en de Stille Oceaan. Dit werelddeel is 187 x zo groot als Nederland en 252 maal zo groot als België. Toch heeft het veel minder inwoners dan Nederland en België samen. Het merendeel van de Australische bevolking woont langs de kust. Tevens wonen er ong. een kwart miljoen Aborigines, de oorspronkelijke bewoners van het land. Australië het land van de zonneschijn kent vele landschappen, variërend van uitgestrekte bossen en tropische regenwouden tot kolossale woestijnen en magnifieke stranden. Het land bestaat uit 6 staten, t.w.: New South Wales, Queensland, South Australia, tasmania, Victoria en Western Australia, en twee territoria, het Australian Capital Territory en het Northern Territory.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zuilen, A.J. van - Gids voor Australie en Nieuw-Zeeland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.