Laidlaw, Jill A. - Capitool reisgids Singapore

Schrijver:
Titel: Capitool reisgids Singapore
ISBN: 9789041018595
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Reemst
Bijzonderheden: 2001, 210 pp., paperback NIEUWSTAAT
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Absolute nieuwstaat.

Na de uitleg over het gebruik van deze reisgids volgt de inleiding over Singapore. Hierin worden onder andere behandeld: de geschiedenis van Singapore, evenementen, musea en attracties, de multiculturele bevolking, godsdiensten, muziek, dans, theater, parken en tuinen en de Singapore rivier. Vervolgens worden de verschillende wijken afzonderlijk van elkaar besproken en is een wandelingenreeks opgenomen. Tips voor de reiziger staan, vormgegeven als een timetable, aan het eind van de gids. De gids is rijk geillustreerd met fotomateriaal in kleur over elk groot en klein onderwerp. Erg veel aandacht gaat uit naar de vormgeving van kaarten en tekeningen. Leuke kaders voorzien de reiziger van de 'couleur locale'. Een opvallend mooie gids die met zorg is samengesteld.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Laidlaw, Jill A. - Capitool reisgids Singapore

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.