Jacobs Stam - Oorlog een breuk in het bestaan

Schrijver:
Titel: Oorlog een breuk in het bestaan
ISBN: 9789060016855
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum 1e druk 1981 9789060016855
Bijzonderheden: paperback 106pp. in zeer goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur, een medewerker van het ICODO, het informatie en coordinatieorgaan dienstverlening oorlogsgetroffenen, verschaft een grote hoeveelheid informatie t.b.v. de hulpverlening aan slachtoffers van de tweede wereldoorlog. Hij beoogt hiermee voor hen een beter begrip te wekken. Na een kort historisch overzicht worden achtereenvolgens besproken: de verschillende groepen getroffenen en vervolgden, de toestand in de na-oorlogse jaren, de wetten en regelingen en de hulpverlenende instanties. Daarnaast worden enkele factoren gegeven die er toe geleid hebben dat veel hulpverlening pas laat tot stand is gekomen. Het boekje geeft in zeer kort bestek een grote hoeveelheid belangrijke informatie voor diegenen die zich met de hulpverlening aan oorlogsgetroffenen bezighouden. Stijl en woordkeus zijn gemakkelijk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jacobs Stam - Oorlog een breuk in het bestaan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.