Pelt, L. van - Sterre en de draak

Schrijver:
Titel: Sterre en de draak
ISBN: 9789076262055
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij De Kazerne 2000
Bijzonderheden: Geb. hardcover in halflinnen met lintje en goud 92pp. in zeer goede staat, fraaie tekeningen
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoofdfiguur in dit sprookjesachtige verhaal is de achtjarige Sterre. Het door haar getekende fantasievriendje Boaz komt tot leven en neemt haar mee naar zijn geboorteplaats in Dartelland. De bewoners zitten met een probleem: de draak Dees. Dit aardige dier is nuttig, geeft zelfs rekenles, maar heeft last van hevige niesbuien. Hierbij komen vlammen uit de neus, waardoor huizen afbranden. Sprookjeselementen als een toverbloem en een vliegend bed brengen het tweetal bij de draak. Sterre ontdekt dat deze vuursteentjes heeft gegeten en zorgt voor een verrassende oplossing waardoor er en einde komt aan het vuurniezen. Opbouw en dialogen van het verhaal zijn prima, alleen het einde valt wat tegen. De zwart-wittekeningen van de schrijfster maken deze fraai gebonden uitgave nog aardiger; ze doen erg denken aan de sprookjesboekenillustraties uit vroeger tijden. Helaas schiet de goudkleurige voorkant door een te veel aan geglim zijn doel voorbij. Al met al een aardig boekje, ook leuk om voor te lezen aan jongere kinderen. Vanaf ca. 8 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pelt, L. van - Sterre en de draak

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.