Hopkins, Tom - Verkopen voor dummies

Schrijver:
Titel: Verkopen voor dummies
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Addison Wesley, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, 2003, 343 blz. Met een index. Afm. 14 x 21,5 cm.
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Praktische adviezen voor het succesvol verkopen van producten en diensten en de communicatieve vaardigheden die daarvoor nodig zijn.

Het boek bestaat uit zes delen: algemene informatie over verkopen, hoe verkoop je beter, vaardigheden rondom verkopen, hoe kom je hogerop, het omgaan met tegenvallers en allerlei tips over verkopen en overtuigen. De Amerikaanse auteur heeft meer bestsellers over verkopen op zijn naam staan en geeft veelvuldig seminars en trainingen over dit onderwerp. Het boek is zowel voor de beginnende verkoper als voor de leek om te leren verkopen, maar ook voor de meer gevorderde zakenman/vrouw die de vaardigheden en persoonlijke relaties wil verbeteren. Door de overzichtelijke indeling is het ook mogelijk om direct naar relevante onderwerpen te gaan.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.