Dijk, J.H. van - Broedwieg. Gedichten

Schrijver:
Titel: Broedwieg. Gedichten
Uitgever: U.M. Holland, Haarlem
Bijzonderheden: 1974 De omslag vertoont een verkleuring. 64 p., Soft Cover, , Goed
Prijs: € 6,75 (Excl. verzendkosten)

De Alkenaer uit Alkmaar

zakelijk

Welkom bij Antiquariaat de Alkenaer. Alle boeken zijn in goede staat tenzij anders beschreven. Kleine gebreken zoals een verkleuring of gebruikssporen die eigen zijn aan tweedehands boeken worden (meestal) niet beschreven. Naast ons aanbod op internet kunt u ook kijken bij onze winkel op het Ritsevoort in Alkmaar. Vragen over boeken in de winkel kunt u per telefoon aan dhr. Oijevaar stellen binnen de openingstijden di t/m za v.a. 11:00 telnr.: 06 16055163. Voor vragen over ons online-aanbod kunt u contact opnemen via de mail: antiquariaatdealkenaer@gmail.com

Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Alkenaer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Alkenaer
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Antiquariaat De Alkenaer
  Kamer van Koophandel nummer: 37047361

  www.alkenaer.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Alkenaer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Alkenaer vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Alkenaer kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.