Sylvain De Bleeckere en Jan De Wachter - Aan de tafel van het v

Schrijver:
Titel: Aan de tafel van het verborgen atelier. Een bibliofiel kunstboek
Uitgever: Hasselt-Gent, , 1997
Bijzonderheden: Het boek bevat 26 bladzijden en 21 beelden. De afmetingen van het boek zijn L:30 cm, B: 1 cm, H:42 cm. Het boek verscheen in 1997 in een oplage van 200 exemplaren. De eerste 30 exemplaren zijn romeins genummerd en gesigneerd van I tot XXX en voor...
Prijs: € 125,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Het boek bestaat uit een dialoog tussen het essay van Sylvain De Bleeckere: Aan de tafel van het verborgen atelier. Een bericht aan Jan De Wachter, en de tekeningen van Jan De Wachter met als motief de oude en lange tafel die van zijn atelier een huiskamer maakt. Het werk heeft als opdracht: Aan al die vrienden die nu, in de Herinnering, ooit aan deze tafel aanzaten. Het boek toont eerst een tekening, daarna opent het essay met het deel dat als titel heeft: HET. Het middenluik van het boek bestaat uit een reeks tekeningen in kleur. Vervolgens gaat het esay verder met het deel: ZIJ. Het boek eindigt met een tekening in zwart-wit en het colofon.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sylvain De Bleeckere en Jan De Wachter - Aan de tafel van het verborgen atelier. Een bibliofiel kunstboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.