Majgull Axelsson - Huis der Nevelen

Schrijver:
Titel: Huis der Nevelen
ISBN: 789052269382
Taal: Nederlands
Uitgever: De geus
Bijzonderheden: Nieuw, gebonden harde kaft, 350 pp
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Cecilia Lind, 42 jaar, diplomate, gescheiden en moeder van een dochter, keert terug uit de Filippijnen naar het Zweedse dorp van haar jeugd om voor haar stervende moeder te zorgen. Door haar herinneringen aan de Filippijnen tijdens de vulkaanuitbarsting van de Pinatubo verkeert ze op de rand van een zenuwinzinking. Op de vlucht voor de steenregen rijdt Cecilia het achtjarige Filippijnse meisje Dolly aan. Ze neemt haar mee en betrekt een huis in het inmiddels verlaten gebied. Daar vertelt Dolly hoe ze jarenlang kinderarbeid heeft moeten verrichten in een katoenfabriek. Cecilia besluit haar te adopteren. Als ze door een jonge, labiele Filippino worden bedreigd, probeert Cecilia met Dolly op haar rug te vluchten. Maar ze merkt dat ze veel te traag is en laat Dolly achter om alleen verder te kunnen vluchten. Aan het ziekbed van haar moeder moet ze onder ogen zien wie ze heeft opgeofferd voor haar eigen geluk en overleven, met de dood als gevolg.
Verder lezen

MarJan uit Groningen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Majgull Axelsson - Huis der Nevelen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij MarJan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met MarJan
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en MarJan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van MarJan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • MarJan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.