Kamminga, ASG - Meer profijt van uw geld / druk 1

Schrijver:
Titel: Meer profijt van uw geld / druk 1
ISBN: 9789021529165
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers-.Consumentenbond
Bijzonderheden: Paperback, in zeer goede staat, 1e druk, 1996
Prijs: € 0,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de loop der jaren gaat er heel wat geld door uw handen Een groot deel gaat op aan dagelijkse zaken als eten en drinken, kleding, huisvesting en andere vaste lasten. En dan zijn er nog de uitgaven die het leven kleur geven, zoals abonnementen, uitjes, vakantie en sport. En. wellic.ht houdt u maandelijks nog wat geld over. Wil.t u niet bij de dag leven en meer greep krijgen op uw financiele situatie, nu en in de toekomst, dan vindt u hier een schat aan informatie en praktische tips om het volle profijt uit uw inkomen en vermogen te halen.
Verder lezen

Kalára uit Lisserbroek

particulier
Beste kopers, nadat ik uw bestelling heb ontvangen zal ik u altijd eerst een mail sturen met daarin het verzoek de verzendkosten + de prijs van het boek over te maken. De verzendkosten voor een boek dat door de brievenbus past bedragen over het algemeen € 3,84. Voor grotere/dikkere boeken geldt dat deze verzonden kunnen worden via een DHL service punt, verzendkosten rond de € 4,50 euro afhankelijk van gewicht en afstand. Verzending via Postnl kan ook, verzendkosten € 6,75.
Met vriendelijke groet,
Anneke van Gijzen
Boekwinkeltje Kalára
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kamminga, ASG - Meer profijt van uw geld / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kalára

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kalára
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kalára een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kalára vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kalára kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.