Prakke, Hans - De Kneetstory. Over de dood en de gladiolen van

Schrijver:
Titel: De Kneetstory. Over de dood en de gladiolen van een Amsterdamse professional.
Taal: Nederlands
Uitgever: Agiel, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 2005, 176 blz. Met foto's en als bijlage de CD. Gesigneerd met uitgebreide opdracht door de schrijver.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gerrie Knetemann stierf op 2 november 2004 op 53-jarige leeftijd. Behalve een befaamd wielrenner met vele overwinningen op zijn naam was hij ook een markant man die het hart op de tong droeg. Daardoor was hij niet altijd geliefd bij zijn collega's, maar wel bij het grote publiek en bij prominente wielerliefhebbers uit de politiek en de kunstwereld. Op verzoek van de samensteller, oud-wielerverslaggever en tegenwoordig SER-voorlichter Hans Prakke werkten velen via een interview of een zelf geschreven bijdrage belangeloos mee aan dit boek vol herinneringen. Onder hen Gerries echtgenote en zijn drie kinderen, wielrenners als Hennie Kuiper en Henk Lubberding, politici Dries van Agt en Relus ter Beek en musicus Tonny Eyk.

Op de CD staan 19 radiocolumns die Knetemann in de jaren zeventig voor Radio Tour de France maakte.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Prakke, Hans - De Kneetstory. Over de dood en de gladiolen van een Amsterdamse professional.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.