Engelen Wichert van Red. - Ideeen genoeg

Schrijver:
Titel: Ideeen genoeg
Taal: Nederlands
Uitgever: Prentice Hall
Bijzonderheden: Hardcover Als nieuw
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
SLAGVAARDIG INNOVEREN IN DE DIENSTVERLENING

Ideeën zijn er binnen organisaties meestal wel genoeg. Maar wat doe je ermee? Hoe voorkom je dat ze voortijdig stranden, dat er in de uitvoering niets mee gebeurt of dat ze onder de streep niets opleveren? En wat is er specifiek aan het innovatieproces binnen dienstverlenende organisaties? Ideeën genoeg is een vlot geschreven, praktijkgericht boek voor iedereen in de dienstverlening die met deze vragen te maken heeft.

Innovatie is mensenwerk. Innovatie gaat over de toekomst en deze is niet te voorspellen. Modellen en structuren bieden daarom slechts weinig houvast. In dit boek vindt u dan ook vooral veel voorbeelden die u laten zien hoe een dienstverlenende organisatie in de praktijk innovatiever te werk kan gaan.

De auteurs van dit boek zijn ervaren innovators en beschrijven elk hun persoonlijke ervaringen. In mini-interviews komen personen aan het woord die in de praktijk veel te maken hebben met innovatie. Anekdotes, succesverhalen en mislukkingen, aangevuld met treffende citaten zorgen ervoor dat u veel herkent en zich doorlopend aangesproken voelt. De vele praktijkgerichte handvatten zullen motiveren en inspireren: stop met vergaderen, aan de slag!

De innovaties van morgen moeten komen van de kinderen van nu. Alle auteursopbrengsten van dit boek komen ten goede aan Unicef / ING Chances for children.


Een zeer inspirerend (praktijk)boek over innovatie in dienstverlenende organisaties. De auteurs, ervaren innovators met een brede professionele kijk op vernieuwingsprocessen, beschrijven vanuit hun persoonlijke ervaringscasuistiek de succesverhalen en mislukkingen, aangevuld met enkele trefzekere en inzichtgevende interviews met tal van innovators in de weerbarstige organisatiepraktijk. Deze praktijkgerichte insteek, gebaseerd op het veranderingsproces bij een divisie van ING Nederland, maakt het boek hanteerbaar en concreet met als focus de nieuwe afdeling Venturing. Het beschrijft alle stappen en stadia van dit specifieke innovatieproces, ondersteunend met theoretische en praktische citaten die het innovatieproces illustreren en verhelderen. Met heldere lay-out, noten, register, een overzicht van honderd excuses om niet te innoveren en een portret van de mensen die slagvaardig gezicht gaven aan de in dit prachtige boek beschreven innovatie
Verder lezen

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.