Er was eens een sprookje / druk 1

Schrijver:
Titel: Er was eens een sprookje / druk 1
ISBN: 9789029052726
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1996, Gebonden, hardcover, met stofomslag. nieuwstaat!
Prijs: € 14,95
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Er was eens een sprookje
Bindwijze: Hardcover
Samenvatting

Auteur: Bertus Aafjes

Nederlands
175 pagina's
Meulenhoff

Alle productspecificaties
Een twintigtal van de mooiste sprookjes zoals die verscholen liggen in het werk van bekende en geliefde Nederlandse en buitenlandse auteurs: van Paul Rodenko tot Michel Tournier en van Roald Dahl tot Marnix Gijsen, ER WAS EENS EEN SPROOKJE is alles bij elkaar een betoverende bundel, waarmee jong en oud zich - lezend en voorlezend - urenlang kunnen vermaken.
Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
Dit mooie, stevige boekje in klein formaat (17 x 10,5 cm), ingebonden en met stofomslag, bevat sprookjes van twintigste-eeuwse Nederlandse en buitenlandse auteurs uit het fonds van Meulenhoff. Er is een sprookje van J.M.A. Biesheuvel, van Bertolt Brecht, Roald Dahl, Dino Buzatti, Gianni Celati, Julio Cortazar, Kuki Gallmann, Marnix Gijsen, Rudy Kousbroek, Primo Levi, Paul Rodenko, Arthur van Schendel, Pu Songling en Michel Tournier. De sprookjes van deze auteurs staan in de oude traditie van de wijsheids- en verklaringsverhalen. Ze stellen een onrecht aan de kaak, bespotten de zelfgenoegzaamheid van de mens, of steken de draak met de zichzelf opofferende liefde. Ze zijn met vaart en humor geschreven, bezitten spanning en veelal een verrassende ontknoping. De buitenlandse sprookjes zijn goed vertaald. De sprookjes in deze verzamelbundel lijken primair voor volwassenen geschreven; ze bieden stof tot nadenken. Achterin het boek worden bronvermeldingen gegeven. Normale druk en marge.
Verder lezen

baap de bokker uit Amsterdam

Logo baap de bokker

Wij vragen vooruitbetaling ;betalen met paypal is mogelijk, voor sommige boeken is de prijs inclusief verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Er was eens een sprookje / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij baap de bokker

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met baap de bokker
  • Na uw bestelling ontvangen u en baap de bokker een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van baap de bokker vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • baap de bokker kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.