HILLEWAERT, Bieke en HOLLEVOET, Yann. - VONDSTEN UIT VUUR. ROME

Schrijver:
Titel: VONDSTEN UIT VUUR. ROMEINS GRAFVELD MET NEDERZETTINGSSPOREN AAN DE HOGE DIJKEN IN JABBEKE.
Uitgever: , Van de Wiele, 2009
Bijzonderheden: Paperback, 128p, throughout colour illustrations, 27x21cm., new. ISBN 9789076297439.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Met "Vondsten uit vuur. Romeins grafveld met nederzettingssporen aan de Hoge Dijken in Jabbeke" stelt Raakvlak haar tweede boek voor. Het is de neerslag van de archeologische opgravingen die tussen 2006 en 2008 plaats vonden in de verkaveling tussen de Aartrijksesteenweg en de Hogedijkenstraat. In samenwerking met het VIOE, dat de aangetroffen crematieresten, de plantaardige en de dierlijke resten onderzoekt, en met Yann Hollevoet die voor de Raakvlakperiode heel wat onderzoek in de streek heeft gedaan, brengt Raakvlak het verhaal van een kleine nederzetting met grafveld uit de Romeinse tijd. Het is een mooi geillustreerd boek dat zowel de geinteresseerde leek als de wetenschapper aanspreekt. De eerste groep zal ongetwijfeld geboeid worden door de intrigerende informatie over het Romeinse grafveld: de aangetroffen resten, maar ook de gegevens over grafrituelen en het omgaan met de dood van onze verre voorvaders spreken tot de verbeelding. Tegelijkertijd wordt de wijze waarop de specialisten tot hun interpretaties van de vondsten zijn gekomen, belicht. Daarnaast verschaft het boek ook de gedetailleerde informatie die ervoor zal zorgen dat Jabbeke een plaats krijgt op de kaart van het wetenschappelijk onderzoek.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

HILLEWAERT, Bieke en HOLLEVOET, Yann. - VONDSTEN UIT VUUR. ROMEINS GRAFVELD MET NEDERZETTINGSSPOREN AAN DE HOGE DIJKEN IN JABBEKE.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.