Lips, Marie-Thérèse . [ isbn 9789020201758 ] 5223 - 298 ) D

Schrijver:
Titel: 298 ) Denken vanuit je hart . ( Ankertje ) Is denken alleen voorbehouden aan het verstand of heeft het hart ook een heel eigen, zeer intelligente en misschien wijzere manier van denken? -
ISBN: 9789020283655
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes . ( Ankertjes . )
Bijzonderheden: Paperback in als nieuwe staat - 5223 - 2005 - 92 p - 92 gr.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Nieuwe informatie hierover werd aan de auteur doorgegeven via uittredingen. Op heldere, integere wijze wordt verteld wat de oorsprong is van gedachten vanuit ons hart en hoeveel meer kracht ze bezitten dan de gedachten vanuit ons verstand. Het kunnen orkanen zijn of grenzeloze, eeuwige golven van liefde. Via voorbeelden en korte oefeningen ervaar je hoe je deze bron, je eigen hart, kunt aanboren, wat je met je aangeboren kracht kan doen en wat de prettige gevolgen zijn: vermindering van angst, meer zelfvertrouwen en innerlijke rust, vrijheid en vreugde.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lips, Marie-Thérèse . [ isbn 9789020201758 ] 5223 - 298 )  Denken vanuit je hart . ( Ankertje ) Is denken alleen voorbehouden aan het verstand of heeft het hart ook een heel eigen, zeer intelligente en misschien wijzere manier van denken? -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Bocurio
  Kamer van Koophandel nummer: 34138285
  NL001177745B36
  http://www.bocurio.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.