Liddell Hart, Sir Basel & Pitt, Barrie (red) - Geschiedenis van

Schrijver:
Titel: Geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Van D-day tot Arnhem
Taal: Nederlands
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Bijzonderheden: 1990, hardcover, met so, 452 pag, 23x29½cm, rijk geïll, kleur en zw/w, foto`s, tekeningen, documenten, in mooie staat
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
D-day was de meest gigantische landingoperatie die ooit in de wereldgeschiedenis heeft plaatsgevonden. Over zee worden kunstmatige havens aangevoerd, die voor de kust worden verankerd. In 1940 had Hitler laatdunkend gekeken naar de vestingen die Frankrijk had gebouwd en hij had hun nutteloosheid bewezen met zijn Blitzkrieg. Nu gaat zijn Festung Europa op dezelfde manier ten onder: een doorbraak met spitse punt en vervolgens omsingelingen. Daarmee is de Gotterdammerung ingezet. In West-Europa rukken de geallieerden op van Caen naar Parijs naar Brussel, in Zuid Europa van Rome naar de Gotenlinie tot ze tot staan gebracht worden in de Apenijnen.
Het boeiende verhaal over de stuntmensen van Wingate in Birma, de samenzweerders van de 20ste juli, de parachutisten die bij Arnhem vochten, de opstandelingen van Warschau, de maquisards in Frankrijk, de krijgsgevangenen in Birma, de verzetsmensen in heel Europa.
Verder lezen

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Liddell Hart, Sir Basel & Pitt, Barrie (red) - Geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Van D-day tot Arnhem

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.