Wouk, Herman ..vertaling Joke Westerweel-Ybema, band- en titelpagina C

Schrijver:
Titel: Wereldbrand
ISBN: 9789010030276
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgave van : Nederlandse Boekenclub 's Gravenhage uit de NBC Selectie uit 1971
Bijzonderheden: Gebonden 839 Pagina's 21x14 net exemplaar linnen omslag
Prijs: € 16,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Wereldbrand is het aangrijpende verhaal van het Amerikaanse gezin Henry, dat zeer nauw bij de oorlog betrokken raakt. Marine-attaché Victor 'Pug' Henry wordt door de Amerikaanse regering naar Berlijn uitgezonden. Zijn vrouw Rhoda en hun zoon Byron volgen hem.Dankzij nauwgezette rapporteringen en intelligente analyses van de politieke situaties weet Pug al gauw de aandacht van president Roosevelt te trekken.Deze schenkt zijn afgezant alle vertrouwen en binnen afzienbare tijd onderhandelt Pug tussen de wereldleiders en de generaals van het Duitse Rijk.Pugs zoon Byron wordt verliefd op een Amerikaans-joods meisje, Natalie Jastrow, dat met haar oom in Europa woont. Ze is echter verloofd met een in Warschau gestationeerde Amerikaan.Om orde op zaken te stellen in haar liefdes leven reist Natalie naar Warschau.
Byron volgt haar, waardoor zij beiden verzeild raken in de gruwelijke tonelen die zich na de Blitzkrieg in het bezette Warschau afspelen.Daarnaast raakt ook het leven van de Engelse oorlogscorrespondent Alistair Tudsbury en zijn dochter Pamela verweven met dat van de Henry's en de Jastrows.
Hun aller lotgevallen beheersen dit magistrale verhaal: een verhaal over liefde, ambitie, trouw en gevaar.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wouk, Herman ..vertaling Joke Westerweel-Ybema, band- en titelpagina Charles Curki... - Wereldbrand Wouk, Herman ..vertaling Joke Westerweel-Ybema, band- en titelpagina Charles Curki... - Wereldbrand Wouk, Herman ..vertaling Joke Westerweel-Ybema, band- en titelpagina Charles Curki... - Wereldbrand Wouk, Herman ..vertaling Joke Westerweel-Ybema, band- en titelpagina Charles Curki... - Wereldbrand

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.