Schofield, Jack (editor) - Met beroemde fotografen op pad

Schrijver:
Titel: Met beroemde fotografen op pad
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Lekturama, 1985
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 144 bladzijden
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Uit de serie 'De wereld van de fotografie' van Lekturama

Het grote verschil tussen amateurfotografen en beroepsfotografen is, dat amateurs zich bijna nooit specialiseren. Beroepsfotografen leggen zich daarentegen meestal volledig toe op één bepaald onderdeel binnen de fotografie. Daarin bouwen ze dan zo'n grote ervaring op, dat ze de mooiste resultaten bereiken. De werkwijze die daarbij wordt toegepast, verschilt meestal van die van de 'gewone' amateurfotograaf.
Indit boek zien we een groot aantal van die beroemde fotografen aan het werk. Ze tonen ons hun kennis en hun technieken, waarmee ze al jarenlang foto's van topkwaliteit maken.
Verder lezen

Leesluis uit Nuis

Logo Leesluis

Voor meer informatie over onze boeken: klik op STEL EEN VRAAG. De portokosten zijn voor de koper ; verzending direct na ontvangst van betaling. Bij bestellingen in één keer boven de 30 euro geen verzendkosten binnen Nederland.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schofield, Jack (editor) - Met beroemde fotografen op pad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesluis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.