Loeber, Hans (redactie) - De Amerikanen en de bevrijding van Ne

Schrijver:
Titel: De Amerikanen en de bevrijding van Nederland. - `a real tough job`
ISBN: 9067070963
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bataafsche Leeuw
Bijzonderheden: 1986, hardcover, stofomslag, 152 pag, rijk geïll, zw/w, foto`s, tekeningen, 22½x29cm, zeer goede staat
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de literatuur over de bevrijding van Nederland is het aandeel van zowel het Amerikaanse leger als de Amerikaanse marine en luchtmacht tot nu toe nauwelijks integraal behandeld.
In dit rijk geïllustreerde boek wordt daarom nu eens ruime aandacht besteed aan de lotgevallen van de 110.000 Amerikanen die gedurende de herfst van 1944 werden ingezet om in zuidelijk Limburg en een deel van Noord-Brabant de vijand terug te dringen.
Maar ook wordt duidelijk gemaakt dat het succes van zowel de Britse als de Canadese legers in overwegende mate te dankend was aan de gigantische Amerikaanse miliaire inzet en steun aan de bondgenoten.
Verder lezen

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Loeber, Hans (redactie) - De Amerikanen en de bevrijding van Nederland. - `a real tough job` Loeber, Hans (redactie) - De Amerikanen en de bevrijding van Nederland. - `a real tough job` Loeber, Hans (redactie) - De Amerikanen en de bevrijding van Nederland. - `a real tough job`

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.