Sturm, Johan / Liefers, Rudolf - COMPRIS: Compliance Regarding

Schrijver:
Titel: COMPRIS: Compliance Regarding IT Services. Compirs-methode met praktische handvatten voor organisaties om IT Compliant Services te leveren.
ISBN: 9789012580663
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: 2008, paperback, 137 blz. goed
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wetten en regels rondom transparantie, integriteit en duurzaamheid. De laatste jaren komen er steeds meer bij en organisaties zetten zich in om overal aan te voldoen. De term 'compliance' is dan ook bij bijna iedereen bekend: het naleven van wet- en regelgeving en vrijwillige standaarden, en het werken volgens organisatienormen en -regels. Ook de IT-sector verandert door de komst van onder meer de nieuwe Sarbanes-Oxley (SOx-)wetgeving, privacywetgeving en de bewaarplichten.

Praktische, eenduidige methode
Hoe kunnen IT-organisaties het woud aan wetten en regels vertalen naar concrete maatregelen? Op welke manier houden ze toezicht op de naleving van die maatregelen? Dit loopt in de praktijk behoorlijk uiteen. Met dit boek introduceren we een praktische, eenduidige methode voor compliance binnen de IT: Compris (Compliance regarding IT Services). De methode is gebaseerd op recente best practices van een aantal toonaangevende IT Service Providers.

Professionalisering IT Compliance-functie
Via de Compris-methode kunnen organisaties een actueel IT Compliance-programma opstellen, implementeren en besturen. Vervolgens wordt de IT compliancy in de praktijk getoetst en gerapporteerd aan alle belanghebbenden. Tot slot kunnen organisaties via Compris de totstandkoming én implementatie van nieuwe wetten en regels strategisch beïnvloeden. Zo levert Compris een bijdrage aan de professionalisering van de IT Compliance-functie.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België en Duitsland zullen de verzendkosten meestal respectievelijk 7.95 en 8,95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor brievenbuspost. Bij pakketpost wordt soms voor DHL gekozen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sturm, Johan / Liefers, Rudolf - COMPRIS: Compliance Regarding IT Services. Compirs-methode met praktische handvatten voor organisaties om IT Compliant Services te leveren.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.