Verbeek, Prof. Dr. E. - De man met de glazen hoed. Biografisch

Schrijver:
Titel: De man met de glazen hoed. Biografisch essay over de dromen van Sigmund Freud
ISBN: 9789026600241
Taal: Nederlands
Uitgever: Callenbach
Bijzonderheden: 1973, gebonden, linnen met beschadigd stofomslag, 309 blz.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 5,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Buiten de oorspronkelijke droomanalyse van FREUD in zijn beroemde boek 'Die Traumdeutung' zijn tot op heden slechts enkele van zijn dromen door anderen geanalyseerd.
Dit boek brengt voor de eerste maal analysen van alle dromen van de grondvester der psychoanalyse, die bekend zijn. Voorlopig zal deze verzameling als volledig kunnen worden beschouwd, al is het bekend dat nog veel ongepubliceerde brieven en andere geschriften berusten in het archief te Londen, maar dit zal volgens verwachting nog vele jaren ontoegankelijk blijven. Door een interpretatie van Freuds dromen heeft de auteur getracht nieuwe aspecten aan het licht te brengen. Zijn grote bewondering voor deze baanbreker op het gebied van psychiatrie en psychologie heeft de schrijver niet weerhouden zo kritisch mogelijk te werk te gaan, uitgaande van de overtuiging dat de grootheid van iemand hierdoor niet kan worden aangetast; integendeel, deze blijkt juist uit het feit hoe hij zijn biografie verdraagt.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verbeek, Prof. Dr. E. - De man met de glazen hoed. Biografisch essay over de dromen van Sigmund Freud

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.