Gregorius, Papa IX. - Decretales d[omi]ni pâpe noni accurata d

Schrijver:
Titel: Decretales d[omi]ni pâpe noni accurata diligentia nuper emendate: summo[ue] studio elaborate: cu[m] multiplicib[us] tabulis et repertoriis ad materias quascu[n]q[ue] pro[m]ptissimi i[n] quenie[n] das aptissimis. Annexe sunt insuper locupletes ...
Uitgever: Parisiis, Kerver, Petit, 1516.
Bijzonderheden: Groot in-8°. (24,5x17,5 cm). [8]p., 532 f., [1]p. met drukkersmerk, [50]p. Met een mooie houtsnede. Gebonden in een eigentijdse kloosterband met gestempelde platten en restanten van sloten.Kleine, vakkundig herstelde beschadiging met wat tekstverlies
Prijs: € 3 300,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
...met wat tekstverlies op 2 folia. Verder compleet en in goede staat. Mooie typografie in zwart en rood. Zeldzame postincunabele uitgave van de Decreten van paus Gregorius IX (1244). Deze decreten maken het belangrijkste bestanddeel uit van het kerkelijk recht. Ook bekend onder de benaming: Liber extra en Corpus iuris canonici.
Verder lezen

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met zoekenvind
  • Na uw bestelling ontvangen u en zoekenvind een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van zoekenvind vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • zoekenvind kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.