maxwell, ruth - op uw gezondheid

Schrijver:
Titel: op uw gezondheid
ISBN: 9789023002697
Taal: Nederlands
Uitgever: becht amsterdam
Bijzonderheden: ppb. 166 pag. redelijke staat Een boek, dat veel levens grondig kan veranderen en misschien zelfs kan redden.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Veel mensen hebben te lijden van een kwaal, die ze zelf niet hebben: familieleden en werkgevers van het voortdurend stijgende aantal alcoholisten, die in hun huwelijk, hun werk en hun vriendenkring met steeds grotere moeilijkheden te kampen krijgen.
Door een aantal kenmerkende gevallen te analyseren, maakt Ruth Maxwell duidelijk hoe de alcoholist denkt, hoe hij zichzelf en anderen voortdurend misleidt.
Bovendien toont zij overduidelijk aan, dat vriendelijkheid en sympathie averechts werken op iedereen, die met het probleem te maken heeft - vooral op de alcoholist zelf. Zonder een waarschuwende vinger op te heffen, wijst de auteur erop hoe wij dan wèl moeten handelen om degene, die drinkt te helpen.
Een boek, dat veel levens grondig kan veranderen en misschien zelfs kan redden.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

maxwell, ruth - op uw gezondheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.