Victor Hugo Riego; Guy Ledune. - Jean Boghossian. Le tres doux

Schrijver:
Titel: Jean Boghossian. Le tres doux feu du dedans.
Uitgever: Woluwe-Saint-Pierre, Bibliotheca Wittockiana, 2013
Bijzonderheden: Softcover met orig. stofomslag, 159pp., 22.5x22.5cm., talrijke ills. in kleur., nieuwstaat. Drietalige uitgave: nederlands, frans, engels. Oplage beperkt tot 1000 exemplaren.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Tentoonstellingscatalogus. ?« Le tres doux feu du dedans ?» : kunstenaarsboeken en boekobjecten van Jean Boghossian. Bibliotheca Wittockiana - Museum van de Boekband en de Boekkunsten 21-06-2013 - 22-09-2013 Jean Boghossian ontleende de titel van deze tentoonstelling bij Paul Valery. Zijn boekobjecten en kunstenaarsboeken zijn voorgoed door kleur en vuur verbrand. Deze nieuwe wending in zijn artistiek parcours duidt op een unieke symbiose tussen twee dragers : papier en boek. Het oog, de kleur, de hand en het vuur verbinden, veranderen of scheiden bij deze kunstenaar hun krachten waardoor de ruimte een heel nieuwe invulling krijgt. Dit werk peilt naar de oorsprong der dingen en misschien ook naar het geluid van de stilte die ons allen beroert. Schrift verandert onder onze ogen in tekens. De kunst weet dat het verleden zich onder onze ogen afspeelt. Duhamel heeft gelijk wanneer hij pretendeert ?de romanschrijver is de historicus van het heden; de historicus de romanschrijver van het verleden?. Van begin tot einde herleest men en verteert men zijn leven.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Victor Hugo Riego; Guy Ledune. - Jean Boghossian. Le tres doux feu du dedans.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.