Smith - Postscript Een praktijkgerichte aanpak

Schrijver:
Titel: Postscript Een praktijkgerichte aanpak
ISBN: 9789071677960
Taal: Nederlands
Uitgever: BoekWerk, zj, 9789071677960
Bijzonderheden: paperback 408pp. in goede staat
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
PostScript is een paginabeschrijvingstaal waarmee zeer uiteenlopende teksten en afbeeldingen kunnen worden gerealiseerd. PostScript is een programmeringstaal, net als BASIC, speciaal ontwikkeld voor het printen van tekst en grafische objecten. Het boek is praktijkgericht. De opdrachten (instructies) die in PostScript aanwezig zijn om de diverse werkzaamheden te kunnen uitvoeren, worden met voorbeelden uitgelegd. Op de linkerkant van de pagina de tekst en op de rechterkant het resultaat van de beschreven instructies. Een overzichtelijk boek met duidelijke beschrijvingen. Om het boek goed te kunnen gebruiken is een PostScript printer of software-interpreter wel gewenst. Het boek gaat ervanuit dat de voorbeelden ook uitgevoerd kunnen worden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smith - Postscript  Een praktijkgerichte aanpak

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.